Isoleren subsidie

Stappenplan gasloos wonen

Isoleren subsidie

Isoleren heeft veel voordelen en is altijd een goed plan. Eén van die voordelen is dat u geld bespaart, omdat u uw huis minder hoeft te verwarmen. Wist u dat je subsidie krijgt voor het isoleren van uw huis? 

Om subsidie te krijgen voor het isoleren van uw huis moet u aan bepaalde voorwaarde voldoen. De eerste voorwaarde is dat u zelf de eigenaar bent van de woning en in het huis woont. De subsidie moet aangevraagd worden voordat de werkzaamheden beginnen. U kunt isolatiemaatregelen nemen voor; dakisolatie, zoldervloerisolatie, spouwmuurisolatie of isolatieglas

De verdere voorwaarden kunt u vinden op de site van de Rijksoverheid. 

De maximale subsidie die u kunt ontvangen op energiebesparende maatregelen is €10.000. Als u uw huis op een superzuinige manier isoleert kan dit bedrag verder oplopen tot €15.000

Vanaf dit jaar (2021) mag u een isolatiemaatregel ook combineren met een warmtepomp, zonneboiler of een aansluiting op een warmtenet. 

Investeren in isolatie zeker de moeite waard. Afhankelijk van het soort isolatie waarin u gaat investeren, is er een terugverdientijd. Binnen deze tijd verdient u terug wat u heeft uitgegeven. Alles wat u na deze terugverdientijd is pure winst. 

Wilt u meer informatie over isoleren of subsidie op isoleren? Neem dan contact op met de expert.

Vloer isolatie spouwmuur expert gasloos wonen
Vloer isolatie spouwmuur expert gasloos wonen
Spouwmuur expert vloer isolatie wol gasloos
Spouwmuur expert vloer isolatie wol gasloos
Spouwmuur Expert Zoldervloer isolatie
Spouwmuur Expert Zoldervloer isolatie