Stappenplan gasloos wonen

Een nieuwbouw woning kan door de huidige wet en regelgeving niet meer beschikken over een aardgas aansluiting. In het ontwerp van het EPC rapport staat beschreven dat er aan bepaalde voorwaarde voldaan moeten worden. Een EPC rapport is een index die de energetische prestatie van een woning uitdrukt. De index geeft aan hoe energiezuinig de woning is. Nog steeds is het van belang dat u als toekomstige bewoner van uw mooie project dit op een energiezuinige manier voorzien wordt van het juiste klimaat.

Een architect maakt samen met een adviseur een rapport waar de scoren aan moet voldoen om een vergunning aan te kunnen vragen. Belangrijk voor u is dat u ook duidelijk aangeeft wat uw persoonlijke wensen zijn zodat er tijdens het ontwerp van de woning hier rekening kan worden gehouden. Een ruimte voor een boiler het plaatsen van de warmtepomp etc.

Gasloze woning voorzien van PVT panelen van volthera
Gasloze woning voorzien van PVT panelen van volthera

Op zoek naar een professionele en adviserende warmtepomp partner?

Bij Gaslozewoningen.nl werken we samen met partijen die u van A-tot-Z kunnen ontzorgen en voor u de juiste oplossing kunnen realiseren. Hieronder een greep uit onze warmtepomp partners: