Warmtepompboiler

Stappenplan gasloos wonen

De warmtepomp ketel is een prima alternatief om sanitair water te produceren als de cv-ketel is verwijderd. Op deze manier kunt u duurzaam warm water produceren wat goed is voor het milieu en portemonnee. De warmtepomp ketel haalt aanvankelijk warmte uit de lucht en daarna zal de compressor het overnemen. Als u ook nog over zonnepanelen beschikt dan kan de opgewekte energie direct van het dak naar de boiler gaan.

Bij grote gezinnen met grote warmtebehoefte is de warmtepompboiler een goede optie. Met een warmtepompboiler kunt u op meerdere plaatsen warm water krijgen. Er zijn boilervaten van hele grote volumes beschikbaar, afhankelijk van het verbruik.

Welke warmtepomp boiler past bij ons?

Welke warmtepomp ketel past bij uw situatie? Er zijn verschillende modellen beschikbaar, aan de hand van de grote van het huishouden en de waterbehoefte kan een selectie gemaakt worden over welke ketel bij uw situatie past. Daarnaast moet u ook ruimte hebben om deze boiler te kunnen plaatsen. Er zijn fabrikanten die een warmtepomp ketel hebben met een extra spiraal, hierop kunt u ook een zonneboiler systeem plaatsen. Het voordeel hiervan is dat u vaak de inhoud van de boiler kunt meten. De ketel kan nooit warmer worden dan 80 graden door de zon. Welke mogelijkheden er nog meer zijn? De specialist kan u er alles over vertellen!

Subsidie warmtepompboiler

Op deze toepassing zit subsidie. Hoe veel subsidie hangt af van de keuze van de warmtepompboiler. En als u ervoor kiest om naast de warmtepompboiler ook een zonneboiler systeem neer te zetten krijgt u twee keer subsidie. Dan ziet u dat de investering veel rendabeler is dan gedacht.

Subsidie warmtepompboiler 

Op zoek naar een professionele en adviserende warmtepomp boiler partner?

Bij Gaslozewoningen.nl werken we samen met partijen die u van A-tot-Z kunnen ontzorgen en voor u de juiste oplossing kunnen realiseren. Hieronder een greep uit onze warmtepompboiler partners: