K2 Warmtepompen B.V.

Stappenplan gasloos wonen

Wat kan K2 Warmtepompen B.V. betekenen voor mij?

Wij beginnen bij K2 Warmtepompen altijd met een verkoop- en kennismakingsgesprek. Persoonlijk contact en aandacht voor de klant is voor ons een heel belangrijk gegeven in het hele traject.

Na het bespreken van uw wensen gaan wij alles berekenen, zo berekenen we het volledige warmtepompsysteem en zullen we ook de volledige montage verzorgen. We begeleiden u van aanvraag tot realisering van het project en is de nazorg iets wat zeker niet zal ontbreken.

Samen met onze eigen partners kunnen wij u volledig ontzorgen; het warmtepompsysteem, de benodigde elektrische aanpassingen, het afgiftesysteem (vloerverwarming of LT radiatoren), de WTW installatie en desgewenst ook de zonnepanelen. U krijgt het totaalpakket met maar één aanspreekpunt: K2 Warmtepompen B.V.

Met ruim 20 jaar ervaring in de markt en haar producten, zijn we in staat een goed en vooral eerlijk advies te kunnen geven en het hele traject goed te begeleiden en uit te voeren. Daarmee zijn we het puzzelstukje dat dat in uw plaatje wellicht ontbreekt.

Waarom verduurzamen?

We staan met z'n allen aan het begin van een nieuw tijdperk, het gasloze tijdperk. Hierbij worden we overstelpt met berichten zoals de prijs, de werking en het geluidsniveau; zaken waar we rekening mee moeten houden en heel serieus nemen in uw zoektocht. In de begeleiding van het hele traject en het advies dat wij uitbrengen kijken we uitgebreid met u naar de mogelijkheden, want die zijn er voldoende en onze kennis, ervaring en kunde delen wij graag met u.

Kennismaken met K2 Warmtepompen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen de mogelijkheden.