Salus Controls

Stappenplan gasloos wonen

Salus Controls Nederland

Ons doel bij Salus Controls is om betere en energiezuinige huizen te creëren door middel van onze ketel- en vloerverwarmingssysteem, het koelsysteem, infraroodpanelen, slimme thermostaten en andere Smart Home-apparaten. Met onze thermostaten is het mogelijk via de APP of PC uw klimaat in huis beter regelen en bewaken. Zo kan een beter, kosteneffectiever en geautomatiseerd systeem ontstaan. Onze andere smarthome-producten variëren van draadloze deur- en raamsensoren tot lichtrelais en slimme stekkers.

Het is onze missie en visie bij Salus Controls om technologie voor het leven te beheersen: ons doel is om de beste kwaliteit, service en resultaten te bieden om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Om voor iedereen goedkope energie te genereren, waarbij de markt profiteert van onze geavanceerde technologie. Wij willen een revolutie teweegbrengen in de verwarmings- en koelingsbranche voor een betere duurzame toekomst.

WQ Quantum Plus Docking Station - Salus Controls Nederland

SQ610RF Quantum - Salus Controls

De Salus Controls SQ610RF Quantum thermostaat is een buitengewoon slanke thermostaat die multifunctioneel inzetbaar is. U kunt uw verwarming hiermee makkelijk regelen en beheren vanaf je smartphone, tablet of pc. Met deze thermostaat van Salus Controls kunt u kiezen voor het zelflerend programma of het klokprogramma zelf instellen. De thermostaat kan meerdere kamers op verschillende tijden en temperaturen verwarmen, en met een tweede thermostaat kunt u flexibel een tweede verwarmingszone instellen. Hierdoor wordt de rest van het huis via zoneregeling wel verwarmd ook als in de woonkamer een openhaard of kachel brandt en de gewenste temperatuur bij de thermostaat bereikt is.

SQ610RF Quantum - Salus Controls Nederland

Samen kunnen wij met onze naregelingen het perfect klimaat creëren. Wij kunnen van elke woning een Smarthome maken!  

Het Quantum Thermostaat van Salus Controls werkt via een Li-ion 3.7 Accu met micro USB aansluiting. Hierdoor wordt batterij afval vermeden.

SALUS CONTROLS - SMART HOME 


Voeg gemakt, comfort, veiligheid en efficiëntie toe aan uw huis met het SALUS Controls Smart Home-systeem. Meld u gratis aan bij ons.